Barion Pixel
 Ingyenes szállítás már 16.990 Ft-tól!

Szűrés eszerint

Méret

Méret

Férfi pizsama szett

 férfi pizsama szett rendkívül változatos, csak a hozzád illő fazont és méretet kell kiválasztanod. A legtöbb modell szettben kapható ás szabása és megjelenése hasonlít a szabadidő ruhákéhoz, amelyek nemcsak alváshoz és pihenéshez, de akár a nappali viseletnek is megállják a helyüket.

Kínálunk hagyományos elöl gombos pizsamákat rövid és hosszú ujjú változatban, és fiatalos stílust is. A sportos fazonú férfi pizsamák rövid vagy hosszú ujjú változatban készülnek változatos mintákkal. Ha az elegánsabb stílust kedveled, akkor szóba jönnek az elegáns gombos szatén pizsamák is, melyek hűvös érintése miatt inkább a nyári időszakra illenek. 

Férfi pizsama szett

Aktív szűrők

 Férfi pizsamák minden korosztálynak

Pizsamáink bőrbarát alapanyagokból készülnek, a legjobb anyagokból, mint például pamut vagy viszkóz.  A divatos színek és fazonok minden korosztály igényeit kielégítik. A hosszú pizsama nadrágos fazonok mellet a nyári időszakban a könnyű sortos változat a nyerő.


Milyen anyagból készüljön a pizsama?

A pamut pizsamák legjobb minőségű légáteresztő pamutból készülnek, mely a kezelési utasítások betartása mellett ellenáll a mosásnak és a vasalásnak, nem fakul, ki nem nyúlik és nem megy össze. A jól szellőző alapanyagok miatt nem fogsz beleizzadni ezért tökéletesek mind nyáron, mind hideg téli estéken. A pamut mellett a flanel is szóbajöhet, de csak a téli időszakra ajánljuk, mert jóval melegebb a pamutnál. A divatos poliészter selyem pizsama egy könnyű nyári estén nemcsak kellemes alvást biztosít, de vonzó és férfias megjelenést is.


Egyszínű vagy mintás legyen a stílus?

A klasszikus egyszínű pizsamák mellett az apró geometriai minták és a dekoratív nyomtatások is népszerűek, ez utóbbiak inkább a fiatalok körében. Csíkos vagy kockás pizsama a kedvence azoknak férfiaknak, akik szeretik a hagyományos mintákat és divatos minták a fiatalabbak számára. A férfi pizsama vagy hálóing tökéletes ajándék bármilyen alkalomra, nem lehet melléfogni vele.