Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
Selyem kombiné Clarisse
search
  • Selyem kombiné Clarisse
  • Selyem kombiné Clarisse
  • Selyem kombiné Clarisse

Selyem kombiné Clarisse

13 100 Ft
Adóval együtt Szállítási idő: 1 hét
Méret
Szín
Mennyiség

  Európában készült

Kiváló minőség, hosszú élettartam

  Szállítás futárral, vagy FOXPOST-os átvétel

19.990 Ft-tól Ingyenes, ez alatt 1190 Ft-tól

  Biztonságos vásárlás

Csere vagy visszaküldés

Ez a selyem kombiné egy igazi gyöngyszem az éjszakai viselet számára. Az egyedülálló színű fehér vagy fekete színben pompázik, és gyönyörű, kissé áttetsző csipkéből készült háromszög alakú mellkosarakkal rendelkezik. A mellkosarak alatt található póló varrott varrással rendelkezik, amely hangsúlyozza a női vonalakat és a testhez álló fazonját.

A kombiné csípője lágy szaténnal van díszítve, amely selymes tapintást biztosít. Az anyaga 100% poliészter, amely garantálja a minőséget és a tartósságot. Ez a kombiné a DKaren legújabb kollekciójából származik, és tökéletes választás lehet minden olyan nő számára, aki keresi a kényelmet és az eleganciát az éjszakai viselethez.

A kombinét akár egy hozzáillő köntössel is kombinálhatod, amely tovább növeli a luxus érzetet és a kényelmes viseletet. A kombiné nőies kivágással rendelkezik, amely hangsúlyozza a női vonalakat, és a lágy anyag biztosítja a kényelmet egész éjszakára. Ez a selyem kombiné tökéletes választás lehet minden olyan nő számára, aki keresi a luxust és az eleganciát az éjszakai viseletéhez.

50449