Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
Koszula Luna 045 kr/r 3XL L23
search
  • Koszula Luna 045 kr/r 3XL L23
  • Koszula Luna 045 kr/r 3XL L23

045 kr/r 3XL L23 gombos női hálóing

13 701 Ft
Adóval együtt Szállítási idő: 1 hét
Méret
Szín
Mennyiség

  Európában készült

Kiváló minőség, hosszú élettartam

  Szállítás futárral, vagy FOXPOST-os átvétel

19.990 Ft-tól Ingyenes, ez alatt 1190 Ft-tól

  Biztonságos vásárlás

Csere vagy visszaküldés

045 kr/r S-2XL L23 klasszikus pamut hálóing egy igazi stílusos és kényelmes éjszakai ruha, amely kényelmes anyagának és szép designjának köszönhetően minden nő számára ideális választás. A hálóing anyaga puha és kellemes tapintású pamut, amely lehetővé teszi a bőr szabad légzését, és így garantálja a kényelmet.

A hálóing designja klasszikus, de mégis elegáns. Elöl található gombok, amelyek megkönnyítik a fel- és levételt, valamint a pasztell virágminta az egész ruhát romantikusabbá és nőiesebbé teszik. A hálóing hossza térd alá ér, amely kényelmes és praktikus viseletet biztosít minden éjszaka során.

A 045 kr/r S-2XL L23 klasszikus pamut hálóing tökéletes választás minden nő számára, aki szeretne kényelmesen és elegánsan eltölteni az éjszakát. Az L23 minta különösen szép, a pasztell színeknek köszönhetően, amelyek harmonikus egészet alkotnak. Az S-2XL méretek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a megfelelő méretet.

Összességében a 045 kr/r S-2XL L23 klasszikus pamut hálóing egy igazi kényelmes és stílusos éjszakai ruha, amely ideális választás minden hölgy számára. A praktikus design, a puha anyag és a szép minta kombinációja garantálja a kényelmet és az eleganciát minden éjszaka során

82535

Ez még talán érdekelhet