Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
Koszula Regina 417 kr/r M-XL damska
search
  • Koszula Regina 417 kr/r M-XL damska
  • Koszula Regina 417 kr/r M-XL damska
  • Koszula Regina 417 kr/r M-XL damska
  • Koszula Regina 417 kr/r M-XL damska

Pamut hálóruha 417 kr/r M-XL

9 401 Ft
Adóval együtt Szállítási idő: 1 hét
Méret
Szín
Mennyiség

  Európában készült

Kiváló minőség, hosszú élettartam

  Szállítás futárral, vagy FOXPOST-os átvétel

19.990 Ft-tól Ingyenes, ez alatt 1190 Ft-tól

  Biztonságos vásárlás

Csere vagy visszaküldés

Regina 417 kr/r M-XL pamut női hálóing egy kényelmes és praktikus éjszakai ruha, amely tökéletes választás az otthoni pihenéshez. A hálóing egyszerű, letisztult kialakítása biztosítja a maximális kényelmet és szabadságot az éjszakai pihenéshez.

A hálóing anyaga 100% pamut, ami légáteresztő és kellemes érzést nyújt a bőrnek. A hálóing alja egyszerű vágással rendelkezik, ami kényelmes illeszkedést és mozgásszabadságot biztosít.

A hálóing krémfehér színű, és egy egyszerű, elegáns szíjjal van díszítve, amely a hálóing letisztult stílusát hangsúlyozza. A hálóing mérete M-XL között változik, és könnyen illeszkedik az alakhoz.

A Regina 417 kr/r M-XL pamut női hálóing könnyen kezelhető, és mosógépben is mosható. Az anyaga tartós és könnyen karbantartható, így hosszú távon élvezhető lesz.

Összességében a Regina 417 kr/r M-XL pamut női hálóing egy kényelmes és praktikus éjszakai ruha, amely kiválóan alkalmas az otthoni pihenéshez. A magas minőségű anyagok és a részletes kidolgozás garantálja a tartósságot, így hosszú távon élvezhető lesz a hálóing.

72652