Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
Koszula De Lafense 482 Mariposa kr/r S-2XL
search
  • Koszula De Lafense 482 Mariposa kr/r S-2XL
  • Koszula De Lafense 482 Mariposa kr/r S-2XL

Női hálóing 482 Mariposa kr/r S-2XL

9 900 Ft
Adóval együtt Szállítási idő: 1 hét
Méret
Szín
Mennyiség

  Európában készült

Kiváló minőség, hosszú élettartam

  Szállítás futárral, vagy FOXPOST-os átvétel

25.000 Ft-tól Ingyenes, ez alatt 1290 Ft-tól

  Biztonságos vásárlás

Csere vagy visszaküldés

A De Lafense 482 Mariposa kr/r S-2XL női hálóing egy nőies és elegáns éjszakai ruha, amely kényelmes és divatos megjelenést biztosít. A hálóing széles körben használható éjszakai pihenéshez vagy otthoni kényelmes viselethez.

A hálóing anyaga könnyű és légáteresztő, amely kényelmes viselést biztosít éjszaka. A hálóing alja aszimmetrikus vágással rendelkezik, amely elegáns és divatos megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

A hálóing fehér alapszíne csipke részletekkel van díszítve, amelyek még nőiesebb megjelenést biztosítanak. Az elegáns Mariposa minta kiválóan kiegészíti a hálóing megjelenését, és magas minőségű anyagának köszönhetően hosszú élettartamú.

A hálóing mérete S-2XL között választható, és rugalmas anyagának köszönhetően kényelmesen illeszkedik a testhez. A hálóing karcsúsított fazonban készült, így hangsúlyozza a nőies vonalakat.

De Lafense 482 Mariposa kr/r S-2XL női hálóing egy kényelmes és elegáns éjszakai ruha, amely kiválóan alkalmas az éjszakai pihenéshez vagy az otthoni kényelmes viselethez. A magas minőségű anyagok és a részletes kidolgozás garantálja a tartósságot, így hosszú távon is élvezhető lesz a hálóing.

59123