Barion Pixel

Női pizsama

A női pizsama szett megválasztása az aktuális igényeidtől függ. A kényelem a legfontosabb, bár a nők mindig figyelnek az esztétikára is. Ha valamivel több pénzt adsz ki egy minőségi darabra akkor sokáig élvezheted a pizsama mérettartósságát, színét és formáját. Ráadásul, napszaktól függetlenül tökéletesen fogsz kinézni benne.

Női pizsamák

Aktív szűrők

Miért viselj női pizsamát?

A pizsama szett vitathatatlanul a legkényelmesebb ruha az alváshoz és általában az otthoni pihenéshez. Sajnos napközben körülményes viselni, mert stílusuk és anyaguk kifejezetten az éjszaka világához igazodik : hálóruháról beszélünk. Legyen szó egy szendergő buliról a barátnőiddel, vagy a kanapén lógásról vasárnap, ez az ideális beltéri ruha távol a világ zajától és kötelezettségektől.

Melyik pizsamát válasszam?

Szatén pizsama kollekciónk a stílus és az elegancia összeállítása a kényelem feláldozása nélkül.  A szatén  különösen alkalmas, ha könnyű pizsamát  szeretnél viselni  például nyáron vagy tavasszal. Ha azon tűnődsz, hogy  milyen elegánsabb darabot válassz az alváshoz , ez a fajta anyag is nagyon jó választás lesz. Ezzel szemben a pamut pizsama  inkább fázós és olyan embereknek való, akik szeretnek puha melegben aludni. Ez az anyag alkalmasabb hosszú távú viselésre, és főleg télen. A megfelelő pizsama kiválasztása elengedhetetlen, mert a kényelem közvetve befolyásolja az  alvás minőségét Mit szólnál  meleg és puha pizsama erre  tél ? Ha jobban szereti a puha pizsamát, ez a  selyem hatású pizsama  lehetővé teszi, hogy könnyedén aludjon, paplannal vagy anélkül. 

Ha nehezen alszol érdemes egy egyszerű, letisztult modellt választani, gombok és cipzár nélkül. Ez a fajta ruha tökéletes lesz azoknak az aktív nőknek is, akik pizsamát viselnek nemcsak éjszaka, hanem reggel is, illetve egy lusta hétvége során is. 

Kiválasztod a megfelelő alapanyagot is. A pizsamának nem szabad korlátoznia a mozgásunkat, és a bőrünknek egész éjszaka lélegeznie kell. Jó választás a természetes érzetű női pamut pizsama. Egyre népszerűbb a női viszkóz pizsama is. 

A természetes anyagok a leginkább ajánlottak: pamut és selyem, bár a hölgyek a selyemre hasonlító és olcsóbb szatént is választanak. Az év bármely szakában pamut és selyem pizsamát viselhet, míg nyárra a hűvös érintésű szatén ajánlott.

A anyag után  a pizsama típusát érdemes kiválasztani:

A nyári szezonban mindenképpen vékony pamut pizsamát választunk pántokkal vagy rövid ujjakkal és rövid  vagy capri típusú pizsama nadrággal. Az őszi és a téli hónapokban a hosszú ujjú, hosszú nadrágos női pizsamák dominálnak. 

Végezetül pedig jó ágyneműt  és minőségi matracot  kell választanod, hogy igazi pihentető alvásban részesülj.

.