Barion Pixel
 Ingyenes szállítás már 16.990 Ft-tól!

Női pizsama

Női pizsama hatalmas választékban Rád szabva. Kattints ide, ha kényelmes és tartós anyagú pizsamát keresel, melyminden nap örömet okoz. Vásárolj szuper feltételekkel.

Női pizsamák

208 termék található.

1-69 / 208 elem mutatása

A pizsamák szabása - tartósság és tökéletes megjelenés

A pizsama kiválasztásakor ügyelj a részletekre. Fontos elem a derékban egy húzózsinór, ami nem lehet túl szoros a has körül. Sok nadrág egy további zsinórral ellátott alagúttal van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a kerületét  az alakhoz beállíthatsd.

Nézze meg a pizsama nadrág szabását i is. Választhat egyszerű változatokat, vagy laza varrattal is befejezheti. Ez utóbbinak köszönhetően a pizsama még jobb hőszigetelést biztosít . A részletekre való odafigyelés a pizsama felsőkre is vonatkozik. Mind az első, mind a második kivitelezhető kerek nyakkivágással vagy V-alakú szabással.

Díszítések, zsebek, mandzsetták - ezek azok az elemek, amelyek a pizsamának érdekes dizájnt kölcsönöznek, és kiválaszthatod az elvárásaidnak leginkább megfelelőt. Ügyelj a pizsama varrására is. Az overlock varratok tökéletesek. Nem nyomasztóak, maximális kényelmet nyújtanak alvás közben. Ezenkívül növelik az anyag tartósságát, és ellenállóbbá teszik a sérülésekkel szemben