Női pizsama

Kevesen tudják, hogy a női pizsamák népszerűsége a  Coco Chanelnek köszönhető. A nők csak az 1950-es években kezdtek pizsamát használni hálóruhaként. Mára női pizsamák népszerűsége vetekszik a hálóingekével. Egészen a közelmúltig a női pizsamák elsősorban praktikus alvóruhák voltak. Mára már  ez a felfogás megváltozott, a gyártók egyre nőiesebb modelleket kínálna.. A nők nemcsak a kényelmes női pizsamákat keresik, hanem azokat is, amelyekben vonzónak érzik magukat.

Női pizsamák

143 termék található.

1-40 / 143 elem mutatása

A női pizsama megválasztása az aktuális igényeidtől függ. A kényelem a legfontosabb, bár a nők mindig figyelnek az esztétikára is. Ha valamivel több pénzt adsz ki egy minőségi darabra akkor sokáig élvezheted a pizsama mérettartósságát, színét és formáját. Ráadásul, napszaktól függetlenül tökéletesen fogsz kinézni benne

Ha nehezen alszol érdemes egy egyszerű, letisztult modellt választani, gombok és cipzár nélkül. Ez a fajta ruha tökéletes lesz azoknak az aktív nőknek is, akik pizsamát viselnek nemcsak éjszaka, hanem reggel is, illetve egy lusta hétvége során is. 

Kiválasztod a megfelelő alapanyagot is. A pizsamának nem szabad korlátoznia a mozgásunkat, és a bőrünknek egész éjszaka lélegeznie kell. Jó választás a természetes érzetű női pamut pizsama. Egyre népszerűbb a női viszkóz pizsama is. 

A természetes szövetek a leginkább ajánlottak: pamut és selyem, bár a hölgyek a selyemre hasonlító és olcsóbb szatént is választanak. Az év bármely szakában pamut és selyem pizsamát viselhet, míg nyárra a hűvös érintésű szatén ajánlott.

A anyag után  a pizsama típusát érdemes kiválasztani:

A nyári szezonban mindenképpen vékony pamut pizsamát választunk pántokkal vagy rövid ujjakkal és rövid  vagy capri típusú pizsama nadrággal. Az őszi és a téli hónapokban a hosszú ujjú, hosszú nadrágos női pizsamák dominálnak. 

pizsamák dominálnak. Alternatív megoldás a praktikus 3/4-es ujjú pizsama.

Ami a stílust illeti, merészebb és visszafogott modelleket is kínálunk. Elegáns szatén pizsamát, és nyomott mintákkal készült  színes női pizsamát. Egy megfelelően megválasztott modell és méret hangsúlyozza női alakot.

.