Barion Pixel

Női pizsama

Női pizsama hatalmas választékban Rád szabva. Kattints ide, ha kényelmes és tartós anyagú pizsamát keresel, melyminden nap örömet okoz. Vásárolj szuper feltételekkel.

Női pizsamák

181 termék található.

1-68 / 181 elem mutatása

A pizsamák szabása - tartósság és tökéletes megjelenés

A pizsama kiválasztásakor ügyelj a részletekre. Fontos elem a derékban egy húzózsinór, ami nem lehet túl szoros a has körül. Sok nadrág egy további zsinórral ellátott alagúttal van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a kerületét  az alakhoz beállíthatsd.

Nézze meg a pizsama nadrág szabását i is. Választhat egyszerű változatokat, vagy laza varrattal is befejezheti. Ez utóbbinak köszönhetően a pizsama még jobb hőszigetelést biztosít . A részletekre való odafigyelés a pizsama felsőkre is vonatkozik. Mind az első, mind a második kivitelezhető kerek nyakkivágással vagy V-alakú szabással.

Díszítések, zsebek, mandzsetták - ezek azok az elemek, amelyek a pizsamának érdekes dizájnt kölcsönöznek, és kiválaszthatod az elvárásaidnak leginkább megfelelőt. Ügyelj a pizsama varrására is. Az overlock varratok tökéletesek. Nem nyomasztóak, maximális kényelmet nyújtanak alvás közben. Ezenkívül növelik az anyag tartósságát, és ellenállóbbá teszik a sérülésekkel szemben