Barion Pixel
 Ingyenes szállítás már 16.990 Ft-tól!

Szatén köntös

A könnyű, szellős és szexi - a női szatén fürdőköpenyek pótolhatatlan kiegészítői a hálóingnek. A nőiesség és a kacérság szinonimájával ellátott szatén köntös mindig vonzza a férfiak figyelmét. Ez a meleg éjszakák leggyakrabban választott típusa. Nem csak vékony, hanem kellemes tapintású is és nem melegíti túl a testet. Érzéki, erotikus stílusként is működhet. Különösen, ha hozzáillő csipkés hálóinggel vagy szatén pizsamával kombinálják. 

A Salala.hu szatén fürdőköpenyei nemcsak nagyon kényelmesek, hanem kiváló európai szaténból is készülnek vezető európai gyártóktól. A sok elegáns mintával ellátott szatén köntös fényűző kialakításának köszönhetően minden hölgy nagyszerűen érezheti magát, és maximálisan kihangsúlyozhatja nőiességét.

Aktív szűrők

Szatén női fürdőköpenyek különböző fazonban

Szatén fürdőköpenyeket kínálunk sokféle változatban, színváltozatok, hosszúságok, szabások és minták széles választékával. Csipkével vagy más díszítéssel, amely a bokáig, a vádli közepéig vagy a térd fölé ér. A divatos széles ujjú szatén fürdőköpenyek és az öv szintén nagyon népszerűek. Az ajánlat nagyon változatos, és a divatot követő elegáns stílusnak köszönhetően minden hölgy különlegesnek érezheti magát. A bájos csipke- vagy tüllbetétekkel gazdagított modellek, igazi forró hangulatot teremtenek a hálószobában. Az egyszerű vonalak kedvelőinek kínálunk sima, egyszerű fazonokat, díszek és csipke nélkül, rövid és hosszú változatban is.