Barion Pixel

Szoptatós hálóing

A szoptatós hálóing segíti a kismamát a nehéz időszakban. Mivel a szoptatás alatt fokozott az izzadás ezért a kismama hálóing alapanyag legyen jó szellőző, pamut vagy pamut-viszkóz, ez utóbbi lágy esése miatt különösen elegáns hatású. A fazon általában bő és alakot leplező, ezen kívűl a mellrészen nyitható, ami egyszerűvé teszi a szoptatást. Ha fontos számodra, hogy csinos legyél, akkor válassz olyan modellt mely beépített melltartó részel rendelkezik, mely formázza és tartja a kebleket.

32 termék található.

1-32 / 32 elem mutatása

A terhesség csodálatos időszak az életedben, de bizonyos körülményekkel kel számolni. A növekvő pocak azt jelenti, hogy  eddig - kényelmes - fehérnemű, többé már nem lesz az-

A kínálatban különböző kismama, kórházi, szülési és szoptatós hálóingek találhatók. Kiváló minőségű anyagokból készültek, így biztos lehetsz benne, hogy sokáig hordhatóak lesznek. A szabásuk rafinált mely nem korlátozza a mozgást, a cipzáras felső pedig kényelmes szoptatást tesz lehetővé. A szoptatós hálóing mellmagasságban diszkrét nyílásokkal rendelkezik, így könnyedén gondoskodhat babájáról, amikor csak szüksége van rá. A kiváló minőségű pamut kényelmes alvást biztosít.