Barion Pixel
 Ingyenes szállítás már 16.990 Ft-tól!

Szoptatós hálóing

A szoptatós hálóing segíti a kismamát a nehéz időszakban.-Mivel a szoptatás alatt fokozott az izzadás ezért a kismama hálóing alapanyag legyen jó szellőző, pamut vagy pamut-viszkóz, ez utóbbi lágy esése miatt különösen elegáns hatású. A fazon általában bő és alakot leplező, ezen kívűl a mellrészen nyitható, ami egyszerűvé teszi a szoptatást. Ha fontos számodra, hogy csinos legyél, akkor válassz olyan modellt mely beépített melltartó részel rendelkezik, mely formázza és tartja a kebleket.

Aktív szűrők

Milyen a jó kismama hálóing fazon?

A szoptatós hálóingek kínálatában  kiváló minőségű termékek vannak, nem kell attól tartanod, hogy  néhány nappal a fontos nap előtt cserbenhagynak. A fazonok úgy lettel kialakítva, hogy megfeleljenek az változó testalkat kívánalmainak, így végig jók lesznek a terhesség alatt és utána is.

Hogyan tudsz bennük etetni? Speciális nyakkivágással rendelkeznek, amely lehetővé teszi a mellhez való könnyű hozzáférést. Ennek köszönhetően, kismama hálóingek  szükség esetén gyorsan kinyithatók.

A gyártók erre különféle megoldásokat alkalmaznak:

A legnépszerűbbek a gombok, cipzárak és patentok. Ezen formák mindegyike kissé eltérő stílusú, ezért kismamának kell eldöntenie, hogy miben érzi majd magát a legjobban. Ha a hálóinget kórházban kívánják használni, akkor annak megfelelő hosszúságúnak kell lennie 

Milyen alapanyagokból készüljön?

Fontos a választásnál, hogy a szoptatós hálóing milyen anyagból készül. A kismama izzadékony, ezért a megfelelő szellőzés nagyon fontos. Ezért a természetes alapanyagokat részesítjük előnyben, például klasszikus pamutból. Ezek olyan bőrbarát anyagok, amelyekben kényelmes lesz az etetés a kismama  a legfontosabbra koncentrálhat ,vagyis a baba kényelmére és egészségére.

Ajánljuk még a viszkóz anyagokat is, melyek szellősek és elegáns megjelenést kölcsönöznek minden helyzeetben.