Barion Pixel
 Ingyenes szállítás már 16.990 Ft-tól!

Szűrés eszerint

Méret

Méret

Szatén hálóing

Csábító, kissé hűvös és nagyon kellemes tapintású.  Ha még nem volt szatén hálóinged, és még nem tapasztaltad meg selyem tapintását  nyújt neked - itt az ideje, hogy kipróbáld!  A finom szatén hálóing segítségével minden este érzéki lehetsz. A szexi hálóing selymesen simogatja a bőrödet miközben gyönyörűnek és magabiztosnak érzed magad. Tökéletes egy meleg nyári éjszakán vagy minden alkalommal, amikor fontos a csábos megjelenés. Válaszd a nőies stílust és érezd magad fantasztikusan a hálószobában! 

Aktív szűrők

Szatén hálóing mely simogatja a bőrödet

A gyönyörű szatén fényesség olyan, aminek nagyon nehéz ellenállni! Még egy egyszerű hálóinget iis fényűzővé és szexivé varázsolhat. A szatén hálóingek, azért annyira népszerűek, mert a hölgyek éjszaka kivételesen vonzónak érezhetik benne magukat. 

Hálóingeket széles méretválasztékban kínálunk, ennek köszönhetően a vékony és a molett méretű hölgyek egyaránt vonzó éjszakai hálóruhát találnak a Salala.hu-n. A hálóingek előnyös fazonja a lehető legjobban kihozza a női alak szépségét. A szatén hálóingek amellett, hogy szépek a megjelenésükben, nagy kényelmet nyújtanak. A laza, kényelmes szabás nagy mozgásszabadságot ad, a selymes tapintású szatén jól szellőzik és kényelmes. Évszaktól függetlenül frissnek és nyugodtnak érezheted bennük magad. Mindemellett sokáig hordhatod, mert ellenáll a mosás hatásainak, és megtartja formáját..

Bízhatsz bennünk! A Salala.hu kínálatában európai gyártók szatén hálóingei találhatók, amelyek általában sokkal magasabb minőséget képviselnek, mint az Ázsiában varrott termékek.