Barion Pixel
 Ingyenes szállítás már 16.990 Ft-tól!

Női köntös

Mit találsz az elegáns női köntösök kínálatában? A kollekció nagy része szezonális, az aktuális divatszínekben és fazonokban készülnek, de vannak olyan modelltípusok, amelyek mindig rendelkezésre állnak. Ide tartoznak például a klasszikus vonalú viszkóz fürdőköntösök. Ezek klasszikus modellek egyszerű fazonnal, tökéletesek a mindennapi használatra, és sosem mennek ki a divatból.

Aktív szűrők

Ha olyan fürdőköpenyt keresel, amely jól felszívja a nedvességet, ugyanakkor levegős is, akkor a viszkózból készülteket ajánljuk. Kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyag, amelyet szívesen használnak a fehérnemű és a ruházat gyártói. Egész évben praktikusak, miközben melegen tartanak és megakadályozzák az izzadást. A viszkóz fürdőköpeny szellős, ami nagyon fontos a bőr kényelme és egészsége szempontjából.

Mi a viszkóz valójában? A viszkóz köntös olyan anyagból készül, amelyet természetes alapanyagból a fák cellulózából nyernek. Így a viszkóz fürdőköpenyek természetes eredetűek. Ennek eredményeként nem irritálják a bőrt, és lélegző tulajdonságokkal rendelkeznek. Ennek az anyagnak a jellemzőit és megjelenését mind a pamuthoz, mind a selyemhez hasonlítják. A belőle készült fürdőköpenyeknek elegáns, mindennapi jellege van, és nem gyűrődik.

Ezen kívül kínálunk olyan női fürdőköpeny kollekciót is, amelyben a viszkóz csipke hozzáadásával kombinálódik. Ezek a típusok gyönyörűen hangsúlyozzák a női alakot, ugyanakkor könnyedséget adnak viselőjének. Érdemes figyelni rájuk! Addig is javasoljuk, hogy nézd meg a szaténból vagy pamutból készült köntösöket is!