Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨

Női köntös

Mit találsz az elegáns női köntösök kínálatában? A fürdőköoeny kollekció nagy része szezonális, az aktuális divatszínekben és fazonokban készülnek, de vannak olyan modelltípusok, amelyek mindig rendelkezésre állnak. Ide tartoznak például a klasszikus vonalú viszkóz fürdőköntösök. Ezek klasszikus modellek egyszerű fazonnal, tökéletesek a mindennapi használatra, és sosem mennek ki a divatból.

146 termék található.

1-68 / 146 elem mutatása

Hogyan készülnek a női köntösök?

A női köntösök tervezése és varrása a legmagasabb követelményeket szem előtt tartva történt. gyártóink kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használnak, amelyeknek köszönhetően tartós és kényelmes fürdőköpenyeket kapunk.

A klasszikus derékban megkötött fürdőköpeny  szabás jól ismert és népszerű modell, amely soha nem fog kimenni a divatból. A cipzáros köntös és az egyenes szabás fürdőköpeny tökéletes megoldás, ha szabadságra vágyunk, de nem csak hálóruhában szeretnénk nyüzsögni a házban. 

Ha hosszú ujjú köntöst választasz akkor az meleg és kényelmes lesz, a hideg napokon is Készültünk rövidebb ujjú fürdőköpenyekkel is, melyek nélkülözhetetlenek lesznek a tavaszi napokon és estéken.

A gazdag szín válaszék lehetőséget adnak a kifejező színek és a szürke sok árnyalatának szerelmeseinek, hogy olyat válasszanak, ami különösen illik hozzájuk. A kék, rózsaszín és élénkebb árnyalatú fürdőköpeny felpezsdíti a reggeleket.

A nyugodtabb árnyalatokat kedvelő nők bézs, ekrü és kék fürdőköpenyt választhatnak. A női köntös kiváló ajándék is lehet.