Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨

Csere -lehetőség

Cserélünk? : Igen. Amennyiben mégsem lett jó a méret, vagy másik modellt szeretnél, kérjük, hogy a vásárlástól számított 14 napon belül jelezd felénk, és cserélünk!

 

Hogyan működik a csere?

1. Add le a csererendelést a honlapon keresztül és a megjegyzés rovatba tüntesd fel, hogy csere lesz, és hogy milyen teméke(ek)et cserélsz.

2. A cserélendő terméket, hordatlan, állapotban, címkésen, a termék eredeti csomagolásának sérülése nélkül, mihamarabb add fel erre a címre:

 

Cibarius Kft, 2030 Érd, Fügefa u 148.

 

Fontos, hogy. a csomag beazonosítható legyen, tehát a megrendelő nevét, és a rendelésszámot kérjük szépen feltüntetni a csomagon.

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek a Vevőt illetik. A visszaküldött csomag beérkezését követően amint tudjuk küldjük a megrendelt cserét, itt is a megadott 1-2 hetes szállítási idővel kell számolni, terméktől függően.

Fontos! 

A csere-rendelésekre az esetleges kedvezmény kuponokat nem tudjuk jóváírni.A cserélendő terméket a vásárláskori áron számoljuk, akkor is ha változott az ára az új, csere rendelés leadásánál.

 

A szállítási költség a választott szállítási módnak megfelelő.

 

Hogyan lehet INGYENES A csere KISZÁLLÍTÁSA?

 

A cserét INGYENESEN küldjük el, ha a cserélendő termék(ek)en kívűl egy terméket rendelsz bármely terméket pluszban. Amennyiben keletkezik különbözet, a csererendelésnél a rendszer nem fog különbözetet számolni, azt utólag manuálisan végezzük el, ezért is fontos, hogy feltüntesd a megjegyzésnél, hogy csere lesz.

Tudjuk, hogy nehéz látatlanban helyes méretet rendelni, főleg nagyobb méreteknél! Ezért ha elakadtál segítünk!