Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
Divatos pizsama nem csak alvásra!
Egy jól megválasztott hálóruhakészlet nemcsak éjszaka, hanem egy szabad hétvégén is arra szolgál, hogy napközben sétálgassunk benne. Az egész nap pizsamában töltött idő teljesen más arcát mutatja, ha egy csinos, nőies, romantikus boho változatot viselünk.
Tovább olvasom
Mit árul el a hálóruhád a személyiségedről?
Tudtad, hogy a pizsama preferenciája felfedheti személyiségjegyeidet? Akár egy hangulatos pulóver, selyem garnitúra, egy nagy póló nadrággal felfedhet valamit a karakteredről.
Tovább olvasom
Milyen gyakran mosd ki a  fürdőköpenyt?
Milyen gyakran érdemes kimosni a köntösödet, ahhoz hogy sokáig szép maradjon, és olyan száraz és puha fürdőköntös várjon haza, amely hozzátartozik az otthon komfotjához?
Tovább olvasom
Az otthonka régen és ma
Az otthonka mint ruhadarab ma is nagyon népszerű, igaz időközben átalakult, de banda semmit sem változott, hogy kényelmes és praktikus ruhadarab, melyet éppúgy hordhatunk házimunkára mint szabadidős otthoni tevékenységhez.
Tovább olvasom
Milyen pizsama ideális a nyárra?
Eljöttek a várva várt meleg napok, és velük együtt a forró nyári éjszakák. Ebben az évszakban különösen fontos kiválasztani a megfelelő nyári pizsamát , mely lehetővé teszi a bőr szellőzést, légzését.
Tovább olvasom
Showing 1 vége 0 of 0 (1 Pages)