Barion Pixel
 Ingyenes szállítás már 16.990 Ft-tól!

Cipzáras köntös

Esténként szeretünk kikapcsolódni és pihenni szeretteinkkel. Hazatérés után a legtöbben arról álmodozunk, hogy átöltözünk a kedvenc öltözékünkbe. Egyesek számára ez egy tréningruha, mások számára hálóing, pizsama vagy köntös, fürdőköpeny. Bármelyik típus is legyen, a lényeg, hogy sokáig jól érezd magad benne. Ehhez nyújtunk segítséget választékunkkal.

Cipzáras köntös

Aktív szűrők

Köntöseink kényelmes és bőrbarát lapanyagokból készülnek, mint a pamut és a viszkóz, az ilyen anyag nemcsak kellemes, de a megfelelő fazon hangsúlyozza az alak előnyeit is. 

A cipzáras köntös igazodik az évszakokhoz. A tavaszi és nyári hónapokban rövid fürdőköpenyeket és vékony pamut fürdőköpenyeket ajánlunk. A téli esték melegítéséhez inkább melegebb típusokat, plüss és wellsoft anyagokat válassz. Vastag, hosszú és rövid otthonkát  is kínálunk.

A meleg, puha fürdőköpeny az hűvös estét kellemesebbé és melegebbé teszi ás élvezetesebbé teszi a korai kelést is. Számos elegáns köntös modellt is találsz kínálatunkban, széles gallérral, vagy puha kapucnival, melyekre évekig számíthatsz.