Barion Pixel

Női hálóing

Minden nő elismeri, hogy a hálóing szabadsága egyedülálló. A kényelmes és nőies hálóing érdekes alternatívája a kétrészes pizsamának.

Hosszú és rövid hálóingeket kínálunk, kiváló minőségű pamut, selyem vagy szatén anyagokból

A stílusok széles skálája megkönnyíti a a különböző női alakhoz való alkalmazkodást. A mell alatt húzott hálóing fazon remekül áll, ha leplezni szeretnéd a hasadat. Az alakot hangsúlyozó, szatén hálóingek nagyon nőiesek és csábítóak.

A szellős selyem viszkóz anyagok és a finom csipke tökéletesek a forró nyári éjszakákhoz. A természetes pamut viszont a maximálisan kényelmes mivel az egyes hálóingek méretezése eltérhet, ezért adott modell kiválasztása előtt javasoljuk, hogy olvassa el a méret táblázatot.

Női hálóingek

119 termék található.

1-68 / 119 elem mutatása

Kényelem az év bármely szakában

Hálóinget, pizsamát, esetleg kombiné? Ha Ön is ilyen típusú dilemmával küszködik, ne feledje, hogy a női hálóruhát mindenekelőtt az Ön elvárásaihoz és az évszakhoz kell igazítania. Ennek köszönhetően maximális kényelmet garantál és önbizalmat ad.

A hideg téli éjszakákon egy hosszú ujjú női hálóing nagyszerű, melegen tart, és nagyon vonzónak érzi magát. A pizsama ugyanolyan megfelelő választás.

Az érzéki megjelenést kedvelő nők nagyobb valószínűséggel választanak hálóinget. A klasszikus, enyhén testhezálló szabás kiemeli a női alak előnyeit, és lehetővé teszi a kisebb hiányosságok elfedését. A fiatalabb korosztály előszeretettel viseli a a comb közepéig érő modelleket és a térd feletti változatokat is. A karcsú alakokat személyre szabott szabások emelhetik ki.

Azoknak a nőknek, akik a has, a csípő és a comb körül szeretnék elrejteni a felesleget, jó ötlet az egyenes szabás és a mell alatt vágott fazon A  hosszú ujjú hálóing nélkülözhetetlen téli éjszakákon.

A tavaszi és nyári szezonban a könnyű hálóingek pántos és pizsama lehet a legjobb választás. Utóbbiak esetében érdemes felsőkből vagy kényelmes rövidnadrággal kombinált pólóból álló modelleket választani.