Barion Pixel
 Ingyenes szállítás már 16.990 Ft-tól!

Női hálóing

Minden nő elismeri, hogy a hálóing szabadsága egyedülálló. A kényelmes és nőies hálóing érdekes alternatívája a kétrészes pizsamának.

Hosszú és rövid hálóingeket kínálunk, kiváló minőségű pamut, selyem vagy szatén anyagokból

A stílusok széles skálája megkönnyíti a a különböző női alakhoz való alkalmazkodást. A mell alatt húzott hálóing fazon remekül áll, ha leplezni szeretnéd a hasadat. Az alakot hangsúlyozó, szatén hálóingek nagyon nőiesek és csábítóak.

A szellős selyem viszkóz anyagok és a finom csipke tökéletesek a forró nyári éjszakákhoz. A természetes pamut viszont a maximálisan kényelmes mivel az egyes hálóingek méretezése eltérhet, ezért adott modell kiválasztása előtt javasoljuk, hogy olvassa el a méret táblázatot.

Női hálóingek

Aktív szűrők

Mi a tökéletes női hálóing receptje?

A titok a megfelelő alapanyagban van.  A pamut és viszkóz hálóingek széles választéka olyan klasszikus anyag, amely soha nem fog csalódást okozni. A viszkóz és szatén anyagú hálóingek lágy esésűek, ezáltal hangsúlyozzák a női test vonalait, és szexi megjelenést biztosítanak.

Hogyan válasszuk ki a női hálóing méretét?

A legnagyobb kihívást a női hálóing kiválasztásakor azonban nem a szabás vagy a szín, hanem a méret jelenti! Hálóruhák esetében a helyzet nagyon egyszerű - csak tudnia kell a ruhájának EU méretét. A legtöbb hálóing S-től 2XL-es méretig elérhető, ahol az S 36-os, a 2XL-es pedig 44-es EU méretnek felel meg. A 3XL-es 46-osnak fele meg, és így tovább.

 

A szokásos ruhaméret módosulhat, ha például E-nél nagyobb e mellkosár méret, mivel ilyen esetben érdemes egy számmal nagyobb méretet választani a szokásosnál, hogy ne legyen mellben szűk a fazon.