Barion Pixel
 Ingyenes szállítás már 16.990 Ft-tól!

Csipkés hálóing

A nőies eleganciát sugalló csipkés hálóing nemcsak kényelmes, de stílusos is egyben. Miért ne emelnéd ki alakod előnyös adottságait, hogy lehengerlő lehess a hálószobában? Különböző színű és fazonú modellek közül válogathatsz, melyek az évszakok megfelelően megújjúlnak kínálatunkban: Az exluzív csomagolás miatt akár ajándékok is tökéletes ötlet.

Aktív szűrők

A csipkés hálóing is remek ajándékötlet! A női pizsama az egyik legnépszerűbb ajándék, de ünnepre pamut helyett érdemes hatékony szaténból vagy velúrból készültet finom csipke hozzáadásával választani. Először is, az ilyen exkluzív női fehérneműk 100% -ban elegáns ajándékok . Másodszor: minősége és puhasága az miatta legigényesebb nők elvárásainak is megfelel! De melyiket válasszuk ? A hosszú nadrággal és csipkével ellátott felsővel ellátott szett mindenképpen a praktikus darab lesz .

És melyik a  legszexibb? A női csipkés hálóing tangával és harisnyatartóval, nemcsak alváshoz kiváló, hanem alsószoknyaként is estélyi ruha alatt! Érdekes lehetőség  a csipke és a pamut kombinációja is melyet  elsősorban a bőrbarát alapanyagok kedvelőinek ajánljuk.