Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
  • -10%
Piżama Cornette Various 139/39 dł/r M-2XL męska
search
  • Piżama Cornette Various 139/39 dł/r M-2XL męska
  • Piżama Cornette Various 139/39 dł/r M-2XL męska

Csíkos férfi pizsi szett 139/39 dł/r M-2XL

15 400 Ft
13 861 Ft 10% kedvezmény!
Adóval együtt Szállítási idő: 1 hét
Méret
Szín
Mennyiség

  Európában készült

Kiváló minőség, hosszú élettartam

  Szállítás futárral, vagy FOXPOST-os átvétel

25.000 Ft-tól Ingyenes, ez alatt 1290 Ft-tól

  Biztonságos vásárlás

Csere vagy visszaküldés

Férfi pizsama - magas minőségű pamut - V-nyakú - csíkos, hosszú ujjú felső - egyenletes, hosszú nadrág - kényelmes gumírozott derék - dobozban csomagolt. Összetétel: felső 90% pamut, 10% poliészter; nadrág 100% pamut.

Ez a férfi pizsama a kényelem és az elegancia tökéletes kombinációját kínálja. A magas minőségű pamutból készült anyaga puha tapintású és kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, így a viselet során a hőmérséklet szabályozása ideális. A V-nyakú dizájn modern és stílusos, míg a csíkos felső egy klasszikus megjelenést kölcsönöz.

A hosszú nadrág ideális az éjszakai pihenéshez, különösen a hidegebb éjszakákon. A kényelmes gumírozott derék biztosítja, hogy a nadrág tökéletesen illeszkedjen és ne csússzon le. A 90% pamut és 10% poliészter összetételű felső kombinációja egy kis rugalmasságot is biztosít, így a pizsama még kényelmesebb.

Ezen túlmenően a pizsama elegáns dobozban kerül csomagolásra, ami ideális ajándékötlet lehet a férfiak számára különféle alkalmakkor. Összességében ez a férfi pizsama garantáltan kedvenc választás lesz azok számára, akik értékelik a kényelmet és a minőséget.

87533