Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
  • -10%
Gombolós férfi pizsama szett 318/48 dł/r S-2XL
search
  • Gombolós férfi pizsama szett 318/48 dł/r S-2XL
  • Gombolós férfi pizsama szett 318/48 dł/r S-2XL

Ingfazonú férfi pizsama szett 318/48 dł/r S-2XL

17 900 Ft
16 110 Ft 10% kedvezmény!
Adóval együtt Szállítási idő: 1 hét
Méret
Szín
Mennyiség

  Európában készült

Kiváló minőség, hosszú élettartam

  Szállítás futárral, vagy FOXPOST-os átvétel

25.000 Ft-tól Ingyenes, ez alatt 1290 Ft-tól

  Biztonságos vásárlás

Csere vagy visszaküldés

Ez a pizsama a klasszikus és modern design elemeit ötvözi, így tökéletes választás minden korosztály számára. A gombos, galléros blúz a hagyományos férfi ruházat eleganciáját hozza el az alvóviseletbe, míg a kockás minta frissességet és fiatalosságot kölcsönöz a darabnak.

Az 100% pamut anyag garantálja, hogy a pizsama nemcsak stílusos, hanem rendkívül kényelmes is. A pamut természetes anyagként ismert kiváló légáteresztő tulajdonságairól, ami ideális a jó alvás érdekében, főleg a melegebb éjszakákon. Emellett a pamut tartós és könnyen kezelhető, így a pizsama hosszú ideig megőrzi szépségét és minőségét.

A mellkason elhelyezkedő zsebek nemcsak praktikusak, hanem stílusos részletek is, melyek hozzáadnak a pizsama összhatásához. Legyen szó olvasószemüvegről, mobiltelefonról vagy csak egy zsebkendőről, mindent könnyedén el lehet helyezni bennük.

Összességében ez a férfi pizsama tökéletes kombinációja a kényelemnek és az eleganciának. Ajánlott mindazoknak, akik nem szeretnének lemondani a stílusról még alvás közben sem.

87884