Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
  • -10%
Kerek nyakú férfi pizsama  138/43 dł/r M-2XL
search
  • Kerek nyakú férfi pizsama  138/43 dł/r M-2XL
  • Kerek nyakú férfi pizsama  138/43 dł/r M-2XL

Csíkos nyakú férfi pizsama 138/43 dł/r M-2XL

15 400 Ft
13 861 Ft 10% kedvezmény!
Adóval együtt Szállítási idő: 1 hét
Méret
Szín
Mennyiség

  Európában készült

Kiváló minőség, hosszú élettartam

  Szállítás futárral, vagy FOXPOST-os átvétel

25.000 Ft-tól Ingyenes, ez alatt 1290 Ft-tól

  Biztonságos vásárlás

Csere vagy visszaküldés

Ez a férfi pizsama tökéletes azoknak, akik nem szeretnének lemondani a kényelemről és a stílusról egyaránt. A kiváló minőségű pamut anyag garantálja, hogy a termék kellemes érintésű legyen a bőrhöz, és ugyanakkor megfelelő szellőzést is biztosít az alvás közben.

A csíkos felső rész hosszú ujjú kialakítása ideális a hűvösebb estékre, miközben a kerek nyakmegoldás modern és kényelmes viseletet biztosít. A felsőrészben lévő 10% poliészter tartalom növeli a termék rugalmasságát és tartósságát.

Az egyszínű, egyenes szabású hosszú nadrág kényelmes viseletet biztosít, köszönhetően az öv részen lévő gumírozásnak, mely lehetővé teszi, hogy a nadrág tökéletesen illeszkedjen a viselőjéhez anélkül, hogy szorítaná.

A pizsama elegáns csomagolása miatt nem csak saját használatra, de ajándéknak is ideális választás lehet. Az, hogy a minta megegyezik a második képen látottakkal, lehetővé teszi a vásárló számára, hogy pontosan tudja, mire számíthat, így nincs meglepetés a kicsomagoláskor.

Összességében ez a pizsama ideális választás minden férfi számára, aki szereti a minőségi, kényelmes és stílusos éjszakai viseleteket.

88257