Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
  • -10%
Rövidujjú férfi hálóing  109/21 kr/r S-2XL
search
  • Rövidujjú férfi hálóing  109/21 kr/r S-2XL
  • Rövidujjú férfi hálóing  109/21 kr/r S-2XL

Rövidujjú férfi hálóing 109/21 kr/r S-2XL

14 800 Ft
13 321 Ft 10% kedvezmény!
Adóval együtt Szállítási idő: 1 hét
Méret
Szín
Mennyiség

  Európában készült

Kiváló minőség, hosszú élettartam

  Szállítás futárral, vagy FOXPOST-os átvétel

25.000 Ft-tól Ingyenes, ez alatt 1290 Ft-tól

  Biztonságos vásárlás

Csere vagy visszaküldés

Ez a férfi hálóing tökéletes választás azoknak, akik melegebb estéken is kényelmesen és stílusosan szeretnének pihenni. A rövid ujjú kialakítás lehetővé teszi a bőr számára a megfelelő szellőzést, miközben a vidám mintázat jókedvet és egyedi stílust kölcsönöz viselőjének.

A gombos nyakkivágás nem csak a könnyű fel- és levétel miatt praktikus, de egyúttal kifinomultságot is ad a hálóinghez. Az apró zseb a mellkas magasságában nemcsak dekoratív elem, hanem funkcionális is – tökéletes lehet például szemüveg vagy egyéb apróságok tárolására.

Az összkép a hozzá tartozó hálósapkával válik teljessé, amely nem csak az egységes stílus miatt fontos, de az alvás során is extra kényelmet biztosít. Az 100% pamut összetétel gondoskodik róla, hogy a hálóing puha, lélegző és tartós maradjon, így hosszú távon is megtartja formáját és kényelmét.

Legyen szó ajándékról vagy saját használatra vásárlásról, ez a hálóing kitűnő választás. A kiváló minőségű anyagok és a részletes kidolgozás garantálja a viselőjének az elégedettséget és a kényelmet éjszaka, éjszaka után.

90386