Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
  • -10%
Mintás férfi hálóing 110/21 dł/r S-2XL
search
  • Mintás férfi hálóing 110/21 dł/r S-2XL
  • Mintás férfi hálóing 110/21 dł/r S-2XL

Mintás férfi hálóing 110/21 dł/r S-2XL

15 701 Ft
14 131 Ft 10% kedvezmény!
Adóval együtt Szállítási idő: 1 hét
Méret
Szín
Mennyiség

  Európában készült

Kiváló minőség, hosszú élettartam

  Szállítás futárral, vagy FOXPOST-os átvétel

25.000 Ft-tól Ingyenes, ez alatt 1290 Ft-tól

  Biztonságos vásárlás

Csere vagy visszaküldés

Ez a férfi hálóing kiváló választás azoknak, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelem és az elegancia között. Az anyag összetétele – mely 100% prémium pamut – biztosítja, hogy a hálóing lágy és kényelmes tapintású legyen, miközben lélegző képessége révén egész éjjel frissnek és kényelmesnek érezze magát a viselője.

A hosszú ujjak ideálisak a hűvösebb éjszakákra, miközben elegendő szellőzést biztosítanak, így nem kell aggódnia a túlmelegedés miatt. A kerek nyakkivágás három gombos kialakítása pedig modern és stílusos megjelenést kölcsönöz, miközben a praktikusságáról sem feledkezik meg. A gombok lehetővé teszik a könnyű fel- és levételt, így a hálóing könnyedén alkalmazkodik az ön kényelméhez.

De nem csak a hálóing önmagában lenyűgöző. A hozzá tartozó stílusos hálósapka tovább emeli az eleganciát, és garantálja, hogy az alvás még pihentetőbb legyen. Az egész szett kiváló minőségű pamutból készült, ami hosszú távon is tartós és kényelmes marad.

Összefoglalva, ez a hálóing tökéletes azoknak a férfiaknak, akik értékelik az eleganciát és a kényelmet. Kiváló választás mind saját használatra, mind ajándékként. A legjobb minőségű anyagok és a részletes kidolgozás garantálja, hogy ez a termék hosszú ideig szolgálja viselőjét.

90387