Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
  • -10%
Férfi hálóing 110/24 Playboy dł/r S-2XL
search
  • Férfi hálóing 110/24 Playboy dł/r S-2XL
  • Férfi hálóing 110/24 Playboy dł/r S-2XL

Férfi hálóing hosszú 110/24 Playboy S-2XL

15 701 Ft
14 131 Ft 10% kedvezmény!
Adóval együtt Szállítási idő: 1 hét
Méret
Szín
Mennyiség

  Európában készült

Kiváló minőség, hosszú élettartam

  Szállítás futárral, vagy FOXPOST-os átvétel

25.000 Ft-tól Ingyenes, ez alatt 1290 Ft-tól

  Biztonságos vásárlás

Csere vagy visszaküldés

Ez a hálóing kényelmet és örömöt nyújt alvás közben. Íme a termék részletes leírása:

Anyag: A hálóing kiváló minőségű anyagból készült - 100% pamutból. A pamut egy természetes anyag, amely kiválóan szellőzik, így tökéletes választás az alvás közbeni kényelemhez. Puha, kellemes tapintású és nem irritálja a bőrt, így garantálja az egész éjszakai kényelmes alvást.

Nyomtatott nyuszis minta: A hálóing aranyos nyuszis mintával van díszítve, ami játékosságot és egyedi karaktert kölcsönöz a ruhának. Ez a minta vizuálisan vonzó és még kényelmesebbé teszi a pihenést.

Hosszú ujj: A hálóing hosszú ujjú, így ideális hűvösebb estékre és éjszakákra. A hosszú ujjak segítenek melegen tartani a karokat, és hozzájárulnak az alvás kényelméhez.

Gombos dekolt: A hálóing gombos dekolttal rendelkezik, amely megkönnyíti az öltözést és levetkőzést. A dekolt mélységét személyes preferenciáidhoz igazíthatod, így optimális kényelmet biztosíthatsz magadnak az alvás során.

Zseb a mellkasnál: A hálóing bal oldalán, a mellkas magasságában található egy kis zseb. Ez egy praktikus részlet, amelyben eltarthatod kisebb tárgyaidat, például kulcsokat, telefont vagy szemüveget, ha éjszaka szükséged lenne rájuk.

Ez a hálóing nemcsak kényelmes, de stílusos is, és minden részletét úgy tervezték, hogy még kellemesebbé tegye az alvást.

92474