Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
  • -15%
Női pizsi nadrág  Cornette 690/38 S-2XL
search
  • Női pizsi nadrág  Cornette 690/38 S-2XL

Női pizsi nadrág Cornette 690/38 S-2XL

10 800 Ft
9 181 Ft 15% kedvezmény!
Adóval együtt Szállítási idő: 1 hét
Méret
Szín
Mennyiség

  Európában készült

Kiváló minőség, hosszú élettartam

  Szállítás futárral, vagy FOXPOST-os átvétel

25.000 Ft-tól Ingyenes, ez alatt 1290 Ft-tól

  Biztonságos vásárlás

Csere vagy visszaküldés

Ez a női alvónadrág az ideális választás az éjszakai kényelem és kikapcsolódás érdekében. Készült kiváló minőségű pamutból, ami garantálja a puhaságot és a tartósságot. A kockás minta stílusos és időtlen, és a rugalmas derékszalag és a csípőzsebek extra kényelmet nyújtanak.

A női alvónadrág részletei:

  • Kiváló minőségű pamut: Az alvónadrág 100% pamutból készült, amely a legjobb választás az éjszakai kényelemhez. A pamut anyag lélegző és puha érintésű, így garantáltan kényelmes viseletet biztosít.

  • Kockás minta: Az alvónadrág kockás mintával díszített, ami időtlen és stílusos megjelenést kölcsönöz neki. Ez a minta sosem megy ki divatból, és bármely évszakban megfelelő viselet.

  • Hosszú szár: Az alvónadrág hosszú szárral készült, így melegen tartja a lábakat, és ideális választás hűvösebb éjszakákra.

  • Rugalmas derékszalag: A derékrész rugalmas pamutszalaggal szegélyezve van, így könnyedén állíthatod az ideális illeszkedést, anélkül hogy szoros vagy kényelmetlen lenne.

  • Csípőzsebek: Az alvónadrág két praktikus csípőzsebet is tartalmaz, ahol apróbb dolgokat is elhelyezhetsz, például zsebkendőt vagy telefonját.

Összetétel: Az alvónadrág 100% pamutból készült, ami garantálja a kényelmet és a minőséget. A pamut lélegző anyag, amely ideális választás az alváshoz és a kényeztető pillanatokhoz.

Ez a kiváló minőségű női alvónadrág tökéletes választás azoknak, akik értékelik a kényelmet és a stílust. Alkalmazkodik az évszakokhoz és az igényeidhez, és biztosítja az alvás és pihenés optimális feltételeit. Bújj bele ebbe az alvónadrágba, és élvezd az éjszakai pihenést maximális komfortban és stílusban.

88604