Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
  • -30%
Karácsonyi pitzsama Cornette 671/346 dł/r A Time For Us 2 S-2XL
search
  • Karácsonyi pitzsama Cornette 671/346 dł/r A Time For Us 2 S-2XL
  • Karácsonyi pitzsama Cornette 671/346 dł/r A Time For Us 2 S-2XL
  • Karácsonyi pitzsama Cornette 671/346 dł/r A Time For Us 2 S-2XL

Női pizsama 671/346 dł/r L

18 400 Ft
12 880 Ft 30% kedvezmény!
Adóval együtt
Méret
Szín
Mennyiség

  Európában készült

Kiváló minőség, hosszú élettartam

  Szállítás futárral, vagy FOXPOST-os átvétel

25.000 Ft-tól Ingyenes, ez alatt 1290 Ft-tól

  Biztonságos vásárlás

Csere vagy visszaküldés

Kiváló Minőségű Női Pizsama Mikulás-mintás Nyomatokkal

Öltözz kényelmesen és stílusosan ebben a kiváló minőségű női pizsamában, amelyet kizárólag prémium pamut anyagból készítettünk. Ez a pizsama nemcsak kényelmet és meleget nyújt az éjszakai alváshoz vagy otthoni pihenéshez, de egyedi stílusával és ünnepi hangulatával is különlegessé teszi a viselőjét.

A pizsama részletei:

  • Hosszú ujjú ing: A pizsama felső része hosszú ujjú, ami ideális választás hűvösebb éjszakákra. A kényelmet tovább növeli az ujjak bordázott szegélye, amely puhaságot és tartósságot biztosít.

  • Ünnepi applikáció: Az ing elülső részét egy csodálatos ünnepi applikáció díszíti, amely kifejezi a karácsony varázsát és hangulatát. Ez a részlet teszi különlegessé és egyedivé a pizsamát.

  • Hosszúszárú nadrág: A pizsama alsó része hosszúszárú és Mikulás-mintás nyomatokkal díszített. Ezek az aranyos nyomatok egy extra adag vidámságot visznek a mindennapjaidba.

  • Derékrész gumiszalaggal: A pizsama nadrágjánál egy rugalmas derékrész található, amely lehetővé teszi, hogy könnyen állítsd az ideális illeszkedést, anélkül hogy zavaró záróelemekkel kellene bajlódnod.

  • Dobozba csomagolva: A pizsama egy stílusos dobozban érkezik, így tökéletes ajándék lehet karácsonyra vagy más ünnepi alkalomra. A doboz védi a terméket és gondoskodik róla, hogy sértetlenül érkezzen meg hozzád.

Összetétel: A pizsama 100% pamutból készült, amely a legjobb minőségű anyag a kényelem és tartósság szempontjából. A pamut lélegző és hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így a pihenés és alvás ideális választása.

91010

Ez még talán érdekelhet