Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
Milyen pizsama ideális a nyárra?
   06/08/2021 09:27:14    Comments 0
Milyen pizsama ideális a nyárra?

Alapanyag, mellyel a bőr érintkezik

Nincs rosszabb, mint egy műszálas anyag amely egész éjjel a testhez tapad. Beleizzadni éjjel a pizsamába a legrosszabb rémálom, amely megzavarhatja a nyugodt alvást! A tökéletes nyári pizsamák a legjobb minőségű pamutból készülnek - lélegző, szellős anyag, gyengéd a forró és érzékeny bőr számára.  Az egyedülálló anyagnak köszönhetően, amelyből a legjobb pizsamák készülnek, teste nincs kitéve semmilyen kényelmetlenségnek, allergiának vagy égő érzésnek kitéve.

nyári pántos pizsamanyári pamut pizsama

A szabás legyen egyszerű és időtálló

A pizsamákra különösen igaz, hogy a kevesebb néha több, ezért nyárra elsősorban a letisztult vonalú egyszerű pamut pizsamákat ajánljuk, 3/4 es hosszú vagy akár rövidnadrággal. Egy ilyen megoldás garantáltan nyaralás slágerévé válik. A rövidnadrágos pizsama, amely jól áll és nyugodtan érzed magát éjszaka és egy lusta nyári napon is.

A letisztult fazonú pamut pizsamák mellett a kínálat bővelkedik vékony spagetti pántos, nőies szabású pizsamákban is, melyek fényes szítén anyagból készülnek, melyek selymesen hűsítik a bőrt a meleg napokon, és nem utolsósorban szexis megjelenést adnak. A spagetti pántos pizsama szettek hosszú, bő szabású és sort fazonú nadrággal is készülnek. Amennyiben idegenkedsz a selyem anyagoktól ajánljuk ennek a fazonnak viszkóz változatát, ez az anyag is szép esésű, de nem olyan hűvös mint a selyem, és közel áll a pamuthoz, ezért komfortosabb viselet.

Comments

Log in or register to post comments