Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
Mit árul el a hálóruhád a személyiségedről?
   09/29/2022 06:36:35    Comments 0
Mit árul el a hálóruhád a személyiségedről?

Tudtad, hogy a pizsama preferenciája felfedheti személyiségjegyeidet? Akár egy hangulatos pulóver, selyem garnitúra, egy nagy póló nadrággal felfedhet valamit a karakteredről.

1. A kényelmes pizsama azt jelenti, hogy nosztalgikus ember vagy

Aki kényelmes pizsit vagy túlméretezett pulóvert visel, különösen olyanokat, amelyek például Disney karakterekkel vannak ellátva, azt jelezheti, hogy nosztalgikus vagy. Az ilyen ember számára a család áll az első helyen, a hűség és az integritás a két kulcsfontosságú személyiségjegy.

2. A selymes szettek azt mutatják, hogy karrier vezérelt és ambiciózus vagy

 

A szatén vagy selyem pizsamák azt jelezhetik, hogy egyszerre törekvő és tradicionalista, valamint ambiciózus vagy. Egyes egyének, akik selyem pizsit viselnek, nagyobb hangsúlyt fektetnek karrierjükre, mint boldogságukra.

3. A neglizsé vagy babydoll azoknak való, akik szeretnek a figyelem középpontjában lenni

 

Egy babydoll szett azt jelezheti, hogy a személy  önszeretetre, önbizalomra összpontosít, és arra törekszik, hogy az életben elért eredményeit elismerjék. Valószínűleg abban talál vigaszt, ha a figyelem középpontjában van.

4. Ha hálóingben alszol, az önbizalomhiányt mutat

 

A pongyola azt jelezheti, hogy nem bízik magánéletében. Sokan azok közül, akik pongyolát viselnek, védelmet keresnek az őket aggasztó problémákkal szemben.

5. Egy túlméretes póló és nadrág önbizalomról és szabad szellemről árulkodik

 

Egy túlméretezett póló azt jelezheti, hogy szabad szellemű egyéniség vagy, akiből nem hiányzik az önbizalom. Jól érzed magad a bőrödben, céljaid, hogy a saját feltételeid szerint éld az életet.

 

6. Ha zoknit viselsz az ágyban, az azt jelenti, hogy kontrollált vagy, és hiányzik az empátia

Ha zoknit viselünk az ágyban, az azt jelezheti, hogy az egyén pragmatikus és irányított élete számos területén. Sokan azok közül, akik rendszeresen zoknit hordanak az ágyban, hatékony teljesítményre törekszenek mindennapi tevékenységeik során, semmit sem bízva a véletlenre.

Melyik pizsama a legjobb a jobb alváshoz?

 

A legjobb pizsama típus az alvás javítására az, amely a legnagyobb kényelmet nyújtja. Válasszunk olyan anyagot, amelyik a legjobban érződik a bőrünkön. Például a gyapjú kellemes érzést nyújt, de viszkethetünk tőle, míg a pamut puhább és jobban lélegző.

 

Azt is meg kell fontolni, hogy melyik pizsama segít az éjszakai hőmérséklet szabályozásában.

 

A gyapjú jó választás a téli hónapokra, amikor melegebbnek szeretnél érezni a tested, míg a könnyű pamut nyáron hűsít. A selyem minden évszaktól függetlenül jó anyag a hőmérséklet szabályozásához, de elég sikamlós benne az alvás.

 

Ha allergiában szenvedsz, választhatsz természetes anyagokból, például pamutból, lenből és bambuszból készült pizsamát is, mivel ezek hipoallergének és csökkenthetik a tüneteket.

 

Comments

Log in or register to post comments