Barion Pixel
 Ingyenes szállítás már 16.990 Ft-tól!
Hogyan válasszunk férfi pizsamát?
   03/31/2021 15:38:42    Comments 0
Hogyan válasszunk férfi pizsamát?

Miért nem szeretnek a férfiak pizsamában aludni?

Köztudott, hogy a férfiak sokkal kevesebb figyelmet fordítanak a hálóruhájukra mint a nők. Általában az alsónadrág vagy boxeralsó is megfelelő számukra az alváshoz. Pedig nem is tudják miről maradnak le a pitzsama kihagyásával ezért érdemes ezen változtatni, és jó minőségű és kényelmes pizsamát csempészni a szekrénybe. Kiegészítésképpen egy kényelmes fürdőköpeny sem fog ártani, különösen hasznos lesz őszi és téli estéken és reggeleken.

A férfiak azért is mondanak le sokszor a pizsamáról, mert úgy gondolják, hogy nem lehet megfelelő méretben megtalálni a megfelelő szettet, ráadásul attól tartanak, hogy az alakjuk nem tűnik férfiasnak ebben a azaz szabású öltözékben. Pedig a férfi pizsamák választéka olyan nagy, hogy nem nehéz  megtalálni a megfelelő  fazont mind a karcsú, mind a pocakos férfiak számára. A férfiak pamut pizsamája kellemes tapintású, szellős, az év minden évszakára alkalmas, allergiások számára is ajánlott.

pamut férfi pizsama szettférfi pizsama választás

A Salala.hu oldalon különböző színekben, szabásokban és stílusokban talán vonzó férfi pizsamákat. Rövid ujjú és rövidnadrágos férfi pizsama fazonokat van melegebb napokra, téli  éjszakákra pedig meleg pizsama. Hisszük, hogy nálunk a legigényesebb férfiak is találnak maguknak valamit!

Szempontok a választáshoz:

A pizsamák megválasztása rendkívül fontos, mert a pihenés és az alvás minősége ettől függ. Először is figyelnünk kell az anyag minőségére és a megfelelő méretre, de a pizsama stílusa és megjelenése is. Az alábbiakban azokra a fő szempontokra fogunk koncentrálni, amelyeket figyelembe kell venni a férfi pizsamák kiválasztásakor:

Az anyag minősége

A pizsama kiválasztásakor talán a legfontosabb szempont az anyag minősége, amelynek szellősnek, puhának és kellemesnek kell lennie a bőr számára. A legjobb választás mindenképpen a bőrbarát alapanyagok választása, agy pamut pizsama. Egy jól megválasztott nagyon kényelmes lehet, és tökéletesen illeszkedik a testhez. Pamut pizsamát ajánlunk nyáron és télen is. A  Salala.hu< style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: none 0px; color: #000000; text-decoration: none;"> -n  szezontól függően kínálunk férfi pamut pizsamát rövidnadrággal és rövidujj pólóval, vagy hosszú ujjú pizsama felsővel és hosszú szárú klasszikus pizsama nadrággal.

És mi a helyzet a stílussal? A pizsamák szabását és mintáját a viselő életkora és stílusa határozza meg.

A klasszikusokat értékelő férfiak számára a hagyományos férfias és időtlen gombos stílust  javasolunk, elöl gombos pizsama felsőkkel és hosszú, egyenes szárú pizsama nadrággal.Ez a stílus minden korosztály számara ajánlható, mert időtlen és elegáns egyben.

gombos férfi pizsama szettelöl gombos férfi pizsama

Remek humorérzéke van és szereti a vicces felsőket? Kínálatunkban számos fiatalos, divatos mintát kínálunk, melytől azonnal jobb hangulata lesz.

Bár általában nem megyünk ki pizsamában az utcára, mégis, elég sok időt töltünk ebben az öltözékben. A férfiak jobban alszanak abban, ami ízlésüknek megfelel, és amit vonzónak és férfiasnak éreznek.

 Ha pizsamát választunk, akkor érdemes olyan gyártók minősági termékeit keresni, amely  hosszú évekig szolgál majd. A Salala.hu oldalon csakis megbízható európai gyártók minőségi termékeit találod meg, melyek nemcsak szépek és tartósak, de olyan csomagolásban érkeznek,  melyeket bátran adhatsz ajándékba is.

Pizsama elsődleges  kiegészítője, a  fürdőköpeny

Miután meggyőzte kedvesét, hogy pizsamát vegyen fel, rábeszélheti a fürdőköpenyre is. A legtöbb férfi imádja a lusta szombat és vasárnap reggeleket, amelyek során meleg fürdőköpenyben kortyolgathatnak kávét, és élvezhetik a lazulást. Egy megfelelő pizsama és köntös kombinációban még a váratlan vendégek sem lephetik meg.

Klasszikusnak számít  a derékon kötős fazonú férfi fürdőköpeny.  Ez a fazon, nem korlátozza a mozgást, kényelmesek és kellemes meleget nyújtanak az őszi és a téli időben. Kapucnis fazonokat ajánlunk azok számára akik szeretnek e fürdő után egyből köntösbe bújni, és galléros változatokat azon férfiaknak, akik inkább egy elegáns házikabátban érzik jól magukat a nap folyamán.

Comments

Log in or register to post comments