Barion Pixel
Számít mit viselsz? Minőségi alapanyagok amiket szeretni fogsz a bőrödön! 🌱✨
Pizsama 124/241 Derby 2 dł/r S-2XL
search
  • Pizsama 124/241 Derby 2 dł/r S-2XL

Férfi pizsama szett 124/241 Derby 2 dł/r S-2XL

18 901 Ft
Adóval együtt Szállítási idő: 1 hét
Méret
Szín
Mennyiség

  Európában készült

Kiváló minőség, hosszú élettartam

  Szállítás futárral, vagy FOXPOST-os átvétel

25.000 Ft-tól Ingyenes, ez alatt 1290 Ft-tól

  Biztonságos vásárlás

Csere vagy visszaküldés

Ez a pizsama tökéletes választás azoknak, akik nem csak a kényelemre, de a stílusra is értékelnek. A melírozott felsőrész nem csak divatos megjelenést biztosít, de a hosszú ujjú kialakítása ideális a hűvösebb éjszakákra. Az emlőrészen található finom hímzés egy kis extra eleganciát ad a terméknek, ami kiemeli a viselet egyediségét és kifinomultságát.

A kockás mintás hosszú nadrág klasszikus és időtálló megjelenést kölcsönöz a pizsamának. Az öv részen lévő gumírozás garantálja, hogy a nadrág mindig tökéletesen illeszkedjen, miközben kényelmes és szellős marad.

A pizsama összetétele - 92% pamut és 8% poliészter a felsőrésznél, valamint 100% pamut a nadrágnál - garantálja a tartósságot és a puhaságot. A pamut természetes anyagként nem csak a bőrnek kedvez, de nagyon jól szellőzik, így egész éjszaka friss és kényelmes érzést biztosít.

Az elegáns dobozban történő szállításnak köszönhetően ez a pizsama tökéletes ajándék lehet a szeretteink számára, vagy akár saját magunknak is, ha egy kis luxust szeretnénk a mindennapokba csempészni.

88142